Elevii care învață bine, trimiși în tabără la munte

Cei mai buni cinci elevi de la școlile din comuna gorjeană Bălești sunt premiați de autoritățile locale. Aceștia vor merge în tabără, la Predeal. În acest fel sunt recompensați toți elevii care obțin rezultate bune la învățătură în fiecare an. Următoarea tabără este programată luna viitoare.

În acest an, elevii eminenți se vor distra la Predeal. Au fost aleși deja cei mai buni cinci elevi de la fiecare școală din localitate. “De când am venit primar în comuna Bălești, am impus ca la cele trei școli gimnaziale din Bălești să meargă câte cinci elevi cu rezultate extraordinar de bune într-o tabără de relaxare, fondurile fiind asigurate exclusiv de la bugetul local al UAT Bălești. Și în această vară, vorbim aici doar de școlarii de la V-VIII, elevii cu rezultate bune vor avea asigurată o tabără în Stațiunea Predeal, începând de la jumătatea lunii iulie”, a explicat Mădălin Ungureanu, primarul localității Bălești.

Tradiția premierii elevilor care învață bine a început din 2016. „Tabăra va fi coordonată de directorul unității de învățământ, domnul profesor Cornel Șomîcu. De trei ani de zile, în fiecare an au mers și, cât voi mai rămâne primarul comunei, la fel vor face”, a mai spus edilul din Bălești. (A.A.)

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: