Se învață carte și la sat. Elevă din Bălești, a doua pe județ

Nu trebuie să fii înscris la o școală de top ca să înveți carte! O susțin cu mândrie autoritățile din Bălești după ce au văzut că mai mulți elevi de aici au obținut note mari la examenul de Evaluare Națională. A doua medie pe județ îi aparține unei eleve de la Școala Gimnazială din Cornești.

Două eleve de la școala din Cornești, comuna Bălești, au obținut nota 10 la Matematică, în cadrul Evaluării Naționale. Una dintre eleve, Iulia Monica David, are media 9.97, fiind a doua medie din județul Gorj.

Colega ei, Maria Denisa Popa, a primit nota 10 tot la Matematică, în timp ce la Limba Română a fost notată cu 9.50, media finală fiind 9.75. “Cum este o vorbă din bătrâni, dacă se vrea se învață carte oriunde, lucru care se reflectă chiar în realitate în momentul de față cu eleva noastră pe nume Iulia Monica David care, după cum ați constatat și dvs, a obținut media 9.97. Așa că nu trebuie neapărat să te duci la o școală cu cinci stele să înveți carte. Dacă vrei să înveți carte, înveți oriunde. Sunt plăcut surprins să constat acest lucru la Școala Generală din Cornești, la școlarul nostru care a luat această medie și îi doresc mult succes în viitor, să-și asculte părinții, să obțină rezultate și mai bune decât am”, a fost reacția primarului din Bălești, Mădălin Ungureanu.

Alexandru Ștefan Ișfan este singurul elev din Gorj care  a luat media 10 la Evaluarea Națională, rezultatele la nivel național fiind afișate marți. Ișfan este elev la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu și fiul inspectorului școlar general adjunct Ion Ișfan.

Vizualizări: 6,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: