Elevii de la “Spiru Haret”, campioni regionali la fotbal

Echipa de fotbal primar a Colegiului Național „Spiru Haret” Tg-Jiu a participat în perioada 11-13 mai 2018 la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar disputată la Târgoviște, clasându-se pe primul loc. Echipa câștigătoare este formată din: Țigu Vlăduț, Șocu Alexandru, Andrei Mario, Rasoveanu Adrian, Coșleba Alexandru, Mircioiu Albert, Doroghițoiu Bogdan, Cojocaru Andrei, Bodunu Adrian, Albeanu Raul și antrenată de prof. Gogelescu Marius Petre.

La această competiție au luat parte echipele campioane din județele Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș și Dâmbovița. Echipele au fost împărțite în două grupe după cum urmează: grupa 1-Argeș, Olt, Dâmbovița și grupa 2 formată din Dolj, Vâlcea și Gorj. Deși concurența a fost acerbă, elevii gorjeni au reușit să obțină rezultate remarcabile, câștigând ambele meciuri din grupă: Gorj-Dolj (1-0), Gorj-Vâlcea (2-1), calificându-se astfel în finala campionatului.

Finala s-a disputat împotriva reprezentantei judetului Arges, pe terenul sintetic de lângă sala sporturilor din Târgoviște. Meciul a fost unul plin de suspans, terminându-se la egalitate 1-1. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde echipa  Colegiului Național „Spiru Haret” Tg-Jiu a câștigat cu scorul de 3-2, obținând locul I și calificându-se la etapa națională a ONSS.

Faza națională va avea loc în orașul Târgu-Jiu, în perioada 24-27 mai 2018. “Echipa Colegiului Național „Spiru Haret” vă așteaptă într-un număr cât mai mare pentru a o susține”, arată un comunicat al școlii. (A.A.)

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: