Elevii Liceului „Constantin Brăiloiu“ din Târgu-Jiu, premiați la Concursul Internațional de Arte Vizuale

Săptămâna trecută au fost desemnați câștigătorii primei ediții a Concursului Internațional de Arte Vizuale ”Brâncuși văzut în 145 de portrete”. Concursul a fost organizat de Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” în parteneriat cu Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și a avut un adevărat succes în rândul tinerilor artiști.

La acest concurs au participat elevi de la 44 de instituții de învățământ vocațional de artă din țară, dar și din străinătate. Elevii Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu au participat cu lucrări, alături de elevi din Republica Belarus, Armenia, Georgia, Cehia, Republica Moldova, Polonia, Ucraina, Lituania și Serbia.

De la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, 12 elevi au fost premiați pentru lucrările realizate. Este vorba de Crăciun Maria Adelina, clasa a-X-a, mențiune, Sanda Iulian clasa a X-a, mențiune, Cioiu Ana-Maria clasa aX-a, premiul I, Boian Simona Mihaela clasa a IX-a, premiul I, Negomireanu Marta clasa a X-a, premiul II, Brănescu Maria clasa a X-a, premiul III, Lăpăduș Cosmina clasa, a XI-a       mențiune, Popa Teodora Cristina clasa a XI-a, mențiune Trif Stefania clasa a XI-a, mențiune, Floarea Ioana Alexandra clasa a XI-a, premiul I, Ana Mărăcine  clasa a VII-a, premiul III și Vlădulescu Teodora, clasa a II-a premiul I.

Galerie foto


Vizualizări: 1,294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: