Plajă pe schiuri, la Rânca

Imagini mai rare au putut fi întâlnite pe pârtia de la Rânca în mini-vacanța prilejuită de ziua liberă de 24 ianuarie. Unul dintre turiștii veniți aici pentru a se relaxa a renunțat aproape complet la haine pentru a transpira mai puțin și a se putea bucura de soarele strălucitor de pe cer.

 În ciuda celor minus 6 grade Celsius, bărbatul și-a dat jos hainele și a rămas doar în pantaloni scurți, prinzând și un bronz natural de iarnă, un bronz pe care cunoscătorii îl apreciază. Costumația sa inedită a ieșit imediat în evidență, omul fiind remarcat de toți cei pe lângă care trecea, mulți dintre ei fiind înfofoliți cu haine groase.

O parte dintre turiști s-au declarat bucuroși că au putut să îl vadă pe bărbatul dornic de plajă, un student din Craiova fiind și el aproape să renunțe la haine după ce a transpirat abundent. „E foarte bine că s-a dezbrăcat pentru că dacă vă uitați la mine sunt ud tot. Am transpirat de nu mai pot pentru că am venit de la Craiova cu haine multe pe mine, gândindu-mă că aici e frig. Nu e nici foarte cald, dar e soare și urcând de mai multe ori pârtia e normal să transpiri. Eu am făcut câteva ture și cred că până la urmă o să merg să beau un vin fiert ca să nu mă apuc să dau jos la haine de pe mine”, a spus tânărul craiovean.

Pe parcursul celor patru zile libere mii de persoane au fost cazate sau în trecere prin Rânca, spațiile de cazare din stațiune fiind ocupate în proporție de 80%, după cum a menționat șeful asociației cabanierilor din stațiune, Constantin Pănescu. El a menționat că week-end-ul prelungit a fost o ocazie bună pentru cabanieri pentru a face încasări, prezența turiștilor în stațiune fiind condiționată de zilele libere sau de grosimea stratului de zăpadă. „Acum avem și zăpadă numai bună și au fost și zilele acestea libere în care au fost suficient de mulți turiști. A fost o perioadă propice pentru încasări pentru că, așa cum știe cam toată lumea, sunt cam trei luni și ceva pe an în care avem activitate cu încasări. În celelalte opt luni și ceva avem turiști cât să ne putem achita dările către stat și facturile curente”, a menționat Pănescu.

Vizualizări: 5,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: