Eliminaţi din Cupa Ligii, Iordănescu şi Răducan vor Cupa României

Pandurii a fost eliminată de Dinamo din Cupa Ligii, cu scorul de 2-0, cele două goluri fiind marcate într-un interval de două minute. Golurile au fost înscrise de Palici '60 şi Filipetto '62 (autogol). Conducătorii pandurilor susţin că acum echipa este concentrată pe Cupa României. Potrivit tragerii la sorţi, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, Pandurii Târgu Jiu va întâlni UTA.

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marţi, miercuri, joi, pe 22, 23, şi 24 septembrie, cu începere de la ora 16:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior.
Preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan, s-a declarat mulţumit de tragerea la sorţi care a adus în faţa echipei Pandurii o formaţie cu tradiţie în fotbalul românesc, UTA Bătrâna Doamnă: „Sorţii ne-au scos în faţă un club cu o imensă tradiţie în fotbalul din ţara noastră. Chiar dacă activează acum într-o divizie inferioară, UTA este o echipă ambiţioasă, au o serie de jucători tineri şi talentaţi. Jucăm pe un teren advers, aşa că vom trata foarte serios acest meci de Cupa României, pentru că ne dorim calificarea”.

Antrenorul principal al echipei, Edward Iordănescu, a vorbit şi el despre adversarul pe care Pandurii îl va întâlni în această fază a competiţiei, UTA Arad. „În Arad sunt foarte mulţi iubitori ai fenomenului şi cu siguranţă că vor să vadă un joc la cel mai înalt nivel. Iar Pandurii reprezintă o echipă care va trezi interes, e o echipă de prima ligă care revine după mult timp în Arad. Sigur că ne propunem să mergem mai departe şi vom aborda în acest sens şi meciul, cu foarte mare atenţie. UTA este o echipă care pe teren propriu poate fi dificilă şi poate crea probleme. Şi având şi suporterii în spate va fi o forţă în plus pentru ei. Noi vom merge acolo cu încredere, vom aborda cu încredere şi cu personalitate acest joc şi nu există decât o singură variantă, ca Pandurii să meargă mai departe în Cupa României!”, a declarat antrenorul echipei Pandurii, Edward Iordănescu.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: