Peste 200 de lucrători ai MAI, implicați în ancheta de la Caracal

Mihai Fifor a declarat marti ca 217 lucratori ai Internelor au fost alocati drept suport pentru DIICOT in investigatia de la Caracal. „La Caracal e ancheta DIICOT, noi suntem birou de sup0rt, avem circa 217 lucratori ai Internelor implicati in aceasta investigatie. Am dispus cei mai buni ofiteri criminalisti pe care Internele ii are in aceasta ancheta. Vedem ca sunt pasi mari care se fac in aceasta investigatie. Nu ne abatem de la ce-am declarat, vom lua toate masurile, cat de dure si cat de ferme, ca ce s-a intamplat la Caracal sa se mai repete vreodata”.

Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face marți percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă. Inițial, procurorii intenționau să efectueze percheziția la București, însă ulterior au regândit strategia, pentru că ar fi trebuit să îl ducă pe suspect în Capitală și ar fi fost întreruptă cercetarea la fața locului.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele pre-pay. Vineri a fost găsit și telefonul Alexandrei Măceșanu, adolescenta ucisă de Dincă. 

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: