Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Emoții mari pentru echipa de fotbal a UCB

Echipa de fotbal a Universității "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu este  reprezentanta României la Campionatele Universitare Europene de Fotbal ce au loc în această perioadă în Croația. 14 echipe s-au intrat în faza grupelor. Echipa României a picat în grupă cu Spania și Turcia. Echipa UCB a reușit să învingă miercuri pe cea a Spaniei, cu scorul de 1-0 însă joi a fost învinsă de reprezentanta Turciei cu scorul de 2-0. Vineri, 24 iulie, va avea loc confruntarea dintre echipa Turciei și cea a Spaniei. Calificarea echipei României în următoarea etapă depinde de rezultatul acestui meci. "Vineri o să fie meciul decisiv care va avea loc între Spania și Turcia, care va influența destinul echipei noastre în acest campionat. Dacă va fi un rezultat favorabil s-ar putea să mergem mai departe, dacă nu ne oprim acolo. Pe noi ne-ar avantaja să câștige Turcia, pentru că primele două echipe merg mai departe", a declarat Ștefan Ghimiș, prorectorul UCB Târgu Jiu.

Echipa de fotbal a UCB, formată din studenții Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, a participat anul acesta pentru prima dată la Campionatul Național Universitar de Fotbal și a și reușit să câștige competiția la finala ce s-a desfășurat la Timișoara, lucru ce a propulsat-o direct la Campionatele Universitare Europene de Fotbal din Croația.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: