Emoții pentru baschetbaliștii CSS Târgu Jiu. La un pas de turneul final!

Micii baschetbaliști din cadrul Clubului Școlar Sportiv Târgu Jiu au reușit, weekend-ul trecut, să câștige turneul de la Craiova din cadrul Campionatului Național U14 masculin. Cei mici s-au calificat la turneul de baraj care se va disputa, la finalul acestei săptămâni, la Târgu Jiu. Patru echipe vor intra în competiție, iar cele mai bune vor disputa finala campionatului național.

Echipa de baschet a Clubului Școlar Sportiv Târgu Jiu a terminat turneul de la Craiova, GVB (grupa valorică), din cadrul Campionatului Național U14 masculin, pe primul loc, cu 13 victorii și o înfrângere. Astfel, micii baschetbalişti și-au asigurat calificarea de pe primul loc la turneul de baraj ce se va desfășura de vineri până duminică la baza sportivă a Școlii Gimnaziale „Voievod Litovoi” din municipiu. Echipa este formată din copii născuți în principal în perioada 2003-2004. În turneul de baraj, care se va disputa la Târgu Jiu, vor intra patru echipe: CSS Târgu Jiu, CSS Mediaș, Laguna București și CSS nr. 1 Constanța. Doar două dintre acestea vor face pasul spre turneul final. „Dacă ne calificăm la finală, ar fi o mare realizare. Sunt echipe foarte bune care vin și la baraj”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul echipei CSS Târgu Jiu.     

Echipa CSS Târgu Jiu va juca vineri, la orele 19.00, iar sâmbătă și duminică de la orele 12.00. Turneul final U14 masculin va avea loc la mijlocul lunii mai. Campionatul este organizat sub egida Federației Române de Baschet.

Galerie foto


Vizualizări: 1,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: