Emoții prelungite pentru un primar din Gorj

Sfârșit de lună agitat pentru primarul comunei gorjene Bustuchin. Ion Ciocea află chiar în ultima zi din ianuarie dacă va mai rămâne în fruntea comunei.

PSD cere, în instanță, suspendarea primarului din funcție. Motivul: Ciocea și-a pierdut calitatea de membru PSD, după ce a candidat independent la Senat.

Curtea de Apel Craiova a decis, joi, să amâne pronunțarea pentru 31 ianuarie 2020.

„Activitatea Primăriei Bustuchin va fi cu certitudine îngreunată, dacă nu chiar blocată. După eliberarea din funcție a viceprimarului Gh. Stoenescu, de la începutul lunii decembrie, la începutul lunii februarie va pleca și secretarul primăriei (prin transfer), iar de joi (n.r. 16 ianuarie) există posibilitatea ca și domnul primar Ciocea Ion să părăsească această instituție, dânsul având la Curtea de Apel Craiova dosarul 2284/95/2019, la cel de al treilea termen, dosar în care se contestă suspendarea sa din funcția de primar, decisă conform legii de PSD Gorj, încă din vara anului 2019 Componența Consiliului Local Bustuchin este o enigmă după ce 7 consilieri PSD au fost excluși din partid și la Primăria Bustuchin au ajuns actele ce dovedesc acest fapt”, anunța, pe 14 ianuarie, consilierul local Cornel Liviu Pătrulescu.

PSD merge pe mâna viceprimarului demis de Ciocea la alegerile locale din vară.

Vizualizări: 4,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: