Pas greşit pentru echipa lui Sarcină

ACS Energeticianul a suferit o nouă înfrângere în acest sezon, echipa fiind învinsă la scor de neprezentare, 0-3, de Petrolul Ploieşti, o altă mare favorită la promovare. Meciul s-a disputat pe stadionul Jiul.

„Este un rezultat ruşinos pentru ceea ce ne propunem noi. Am pregătit jocul foarte bine, i-am simţit motivaţi pe băieţi. Din păcate, am început jocul de la 2-0. Am întâlnit o echipă pragmatică. Ne-am propus un joc mai agresiv, dar, din păcate, nu am reuşit. În a doua parte ne-am creat ocazii să marcăm, dar nu am reuşit. Ne-a bătut o echipă foarte bună, care a câştigat pe merit. Jucătorii trebuie să-şi dorească să câştige fiecare meci. Sperăm să ne revenim. Nu e nimic pierdut. Eu sunt singurul vinovat pentru acest rezultat. Trebuie să ne lingem rănile şi să vedem ce este de făcut”, a spus antrenorul Energeticianului, Cristian Dulca, citat de prosport.ro.

Energeticianul joacă miercuri de la ora 16:30, în deplasare, la CSM Lugoj, în turul 4 al Cupei României, iar sâmbătă, de la ora 11:00, are o altă deplasare, la CS Mioveni, pentru etapa a 7-a a Ligii 2. (A.P.)

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: