Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Post important pentru un fost pandur

Fostul internaţional Lucian Sănmărtean, în vârstă de 38 de ani, a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naţionale de juniori ale României, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

„Sunt mândru să fiu iarăşi aproape de echipele naţionale şi sunt pregătit să îi ajut şi să îi susţin pe tinerii fotbalişti români într-o perioadă importantă a carierei lor, cea în care acumulează cunoştinţe şi, ulterior, îşi pregătesc promovarea la seniori”, a spus noul manager sportiv al loturilor de juniori.

Lucian Sănmărtean a evoluat în cariera sa la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Târgu Jiu, Al-Taawoun şi FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naţionalei de 21 de ori, inclusiv la EURO 2016.

Vizualizări: 1,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: