Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia a rezistat doar o repriză la Mediaş

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari au fost aproape de o supriză în meciul cu Gaz Metan Mediaş însă numai în prima repriză. Chiar dacă antrenorul Slobodan Nikolic nu acorda prea mari şanse echipei sale, gorjenii au condus chiar la pauză, scorul fiind 44-45, după ce gazdele s-au impus în primul sfert cu 24-20 iar Energia în sfertul doi cu 25-20.

Din păcate după pauză gorjenii au pierdut teren, sfertul trei fiind câştigat de Gaz Metan cu 18-15, diferenţa semnificativă cu care s-a încheat partida fiind făcută în sfertul patru când formaţia gazdă nu le-a mai dat nici o şansă gorjenilor pe care i-a învins cu 23-9. Scorul final al partidei a fost 85-69, acesta fiind cel de-al patrulea eşec consecutiv al Energiei Rovinari.

Cel mai bun jucător al Energiei a fost Luis Darby care a reuşit să marcheze 15 puncte în condiţiile în care venea după o accidentare.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: