Energia l-a pierdut pe Şelaru

Energia Pandurii a ratat unul din cele patru transferuri anunţate pentru această vară. Cea mai tare achiziţie, portarul Şelaru, preferă să meargă la Ştiinţa Bacău şi să-i lase pe gorjeni cu ochii în soare.

Problema e că Şelaru are contract ferm semnat cu Energia din martie. Gorjenii pot solicita suspendarea lui în cazul în care portarul semnează şi cu Bacău.

A semnat, dar vrea mai mulţi bani !

Energia a anunţat 4 transferuri sigure pentru această vară, portarii Şelaru şi Antonaru, dar şi interul Dimescu sau centrul Liberţ. Poarta părea în acest caz cea mai tare armă a gorjenilor pentru viitorul sezon. Ultima oară la Suceava, George Şelaru (26 de ani) vrea să scape însă acum de contractul semnat cu Energia şi să meargă la vicecampioana Ştiinţa Bacău. Practic Şelaru i-a anunţat pe gorjeni că vrea un salariu mai mare decât cel negociat iniţial tocmai pentru a le forţa mâna acestora să renunţe la el. „În martie am semnat un contract cu Şelaru. În ultima perioadă a avut evoluţii foarte bune şi am constatat că vrea să mai discutăm de anumite aspecte financiare. Vom vedea despre ce solicitări este vorba, dacă bugetul ne permite să completăm suma pe care o cere Şelaru. Nu ştiu dacă a semnat cu Bacăul”, a comentat preşedintele secţiei de handbal a Energiei, Andrei Maioreanu.

Redirecţionat de selecţioner ?

Şelaru e atras către Bacău chiar de selecţionerul României, Eliodor Voica. Acesta ocupă şi funcţia de antrenor al Ştiinţei Bacău, o dualitate care nu e pe placul oficialilor de la Tg-Jiu. Din această postură, Voica l-a convins la finele sezonului şi pe Fenici de la Timişoara să vină la Bacău. Moldovenii au anunţat deja prin vocea managerului Ioan Ciobanu că l-au luat pe Şelaru. „Ştiu că mulţi conducători au pus serios problema antrenorului echipei naţionale, în sensul să antreneze doar naţionala, nu şi la club. Este o pârghie lipsită de eleganţă care poate să atragă într-un fel sau altul puţinii jucători de valoare din ţară”, mai spune Maioreanu.

„Nu sunt adeptul suspendării jucătorului. Există varianta ca cel care înregistrează primul contractul, să aibă prioritate. Din păcate mai sunt şi jucători cu un asemenea caracter.”              Andrei Maioreanu, preşedinte secţie handbal Energia

5 – portari sunt pe lista Energiei în cazul în care Şelaru alege Bacăul. Trei sunt din Liga Naţională, unul din Norvegia şi unul din Portugalia

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: