Energia, meci decisiv în capitala Băniei

Echipa de baschet Energia Rovinari întâlneşte sâmbătă, la Craiova, formaţia SCM U din localitate. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 27, pe locurile 6 şi 7 în clasament, Energia având un coşaveraj mai bun. Meciul va fi difuzat în direct pe Digisport, la ora 18.00.  „O victorie la Craiova ne poate întări poziția în clasament în lupta noastră pentru a ajunge în play-off. Sper ca jucătorii să facă față presiunii meciului”, a spus antrenorul Florin Nini.

Florin Nini este de părere că Energia poate obţine victoria cu condiția ca elevii săi să-și impună ritmul de joc în fața craiovenilor. „Dacă noi ne impunem ritmul de joc și ceea ce am lucrat la antrenamente cu siguranță putem câștiga acest meci. Craiova are un plus datorită faptului că joacă pe teren propriu”, a spus Nini.

Coordonatorul de joc al Energiei, Giordan Watson, este cel mai în formă jucător al echipei gorjene. S-a adaptat rapid la Târgu-Jiu și, în scurt timp, a devenit unul dintre lideri, în teren. „Am realizat încă din presezon că acesta este un meci special, un derby al regiunii. Am văzut cum fanii încurajau cele două echipe. Am realizat care este importanța unui astfel de meci, în afara importanței rezultatului”, a spus Giordan Watson.

Antrenorul Nini are aşteptări mari şi de la Nemanja Milosevic, recent adus la echipă, dar care a făcut un meci bun în primul său joc cu Timba Timişoara. Vreau să-l vedem și pe Nemanja Milosevic cum s-a integrat în echipă, de această dată în fața unui adversar puternic. El a făcut un meci frumos, un meci bun și ne-a entuziasmat cu evoluția lui  cu Timba, dar nu Timba este adversarul nostru. (…) Avem un jucător nou, iar toată săptămâna s-a insistat pe coordonarea acțiunilor lui. În 4-5 zile a trebuit să intre în ritmul nostru, în sistemul nostru. Am mai modificat câteva lucruri pentru el, pentru că este un alt profil de jucător”, a spus Nini.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: