Victorie pentru Pandurii, fără titulari în teren

Pandurii Târgu Jiu a reuşit a doua victorie din stagiul de pregătire din Antalya învingând cu 1-0 pe Vardar Skopje, campioana ultimelor două sezoane din Macedonia. Tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai, a folosit în testul cu Vardar Skopje un prim 11 diferit faţă de cel din meciul cu Şahtior Doneţk.

Meciul a fost decis de reuşita libanezului Fayez Shamsin care a marcat cu un şut plasat ce a lovit şi bara înainte să intre în poartă din centrarea lui Nicoară. Mamele putea duce scorul la 2-0, dar a ratat o ocazie mare de gol în minutul 55.

Cristi Pustai a vrut să vadă la lucru şi alţi jucători din lot aşa că a mizat pe polonezul Gliwa în poartă, aflat la primul meci ca titular la Pandurii, pe Doru Bratu cu Mamele în centrul defensivei sau pe Elton da Silva la închidere. Argentinianul David Distefano a fost desemnat căpitan al echipei, banderola fiind preluată de Nistor la pauză atunci când mijlocaşul împrumutat de la Evian l-a schimbat pe Distefano.

Formula gândită de antrenor a dat roade, Pandurii reuşind să învingă campioana Macedoniei cu 1-0. Titularii din meciul cu Şahtior, Anton, Breeveld, Buleică, Christou, Erico,Momcilovic, Unguruşan sau Stanca au avut un antrenament intens la prânz şi au urmărit de pe bancă testul cu Vardar.

Urmează un ultim test, important pentru conturarea primului „11”. Trupa lui Cristi Pustai va juca joi cu ucrainenii de la Cernomoreţ Odessa.

REACŢIE

„De la joc la joc echipa este în uşoară creştere, am văzut atitudine şi prospeţime la jucători”, a spus preşedintele Eugen Pârvulescu, menţionând că „se simte concurenţa pe posturi, lotul este unul echilibrat”.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: