Energia, meci pentru calificarea în Final 4

Handbaliştii Energiei vor începe seria meciurilor oficiale din acest an cu partida tur din sferturile de finală ale Cupei României. Energia se va confrunta cu CSM Bucureşti. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, miercuri, 21 ianuarie, cu începere de la ora 18:00.

Meciul se anunţă unul extrem de dificil pentru echipa gorjeană. Cristian Antonaru crede că acest meci este o bună oportunitate pentru formaţia pregătită de Liviu Andrieş de a-şi pune la punct jocul pentru returul campionatului, în care obiectivul Energiei este evitarea retrogradării: “Meci foarte greu, noi încercăm să ne punem la punct toate schemele, să exersăm atacul şi apărarea pentru meciurile care ne interesează mai mult, cele cu contracandidatele noastre cu care ne batem pentru a rămâne în prima ligă”. George Şelaru crede că sunt mai importante meciurile din campionat decât cele din Cupa României, dar jucătorii ţintesc şi calificarea în Final 4. “Din fericire pentru noi nu este un meci extrem de important, noi ne concentrăm pe meciurile din campionat care sunt vitale având în vedere situaţia din clasament. Meciul cu CSM este unul benefic, având în vedere că este una dintre cele mai puternice echipe, dar noi ne apărăm şansa cât mai bine, vrem să câştigăm acasă şi de ce nu în retur să le facem un meci greu şi chiar să ne calificăm în Final Four”, spune Şelaru.

La echipă au revenit Mota şi Kekezovic, dar nu sunt la capacitate maximă. În schimb, Energia i-a pierdut pe Giotoiu şi Dinescu, ambii au suferit operaţii şi vor rata returul de campionat. Cristian Antonaru speră ca formaţia gorjeană să poată suplini lipsa celor doi.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: