Energia Pandurii ar putea avea azi un nou preşedinte

Conducerea clubului Energia Rovinari cunoştea intenţia preşedintelui secţiei de handbal Gore Popescu de a demisiona. Dacă pe cei din administraţia clubului nu i-a luat prin surprindere, pe antrenorul Liviu Andrieş şi pe jucători vestea demisiei preşedintelui de luni seara i-a lăsat fără prea multe cuvinte. Momentan nu a fost luată în discuţie numirea unui înlocuitor, dar azi de va pune în discuţie la sediul clubului şi o eventuală propunere pentru un înlocuitor.

Demisia scrisă sau mai bine zis solicitarea de a renunţa la conducerea secţiei de handbal a fost înaintată luni seara de către Gore Popescu preşedintelui clubului Energia Rovinari, Ion Surdu care nu a primit alte justificări decât cele prezentate în presă de către preşedintele demisionar, respectiv probleme personale. Acesta a precizat că nu există deocamdată propuneri de înlocuire a lui Gore Popescu dar că această problemă va fi pusă azi în discuţie în Consiliului Director. Acţionarii clubului sunt cei care vor decide numele celui care se va ocupa de numirea unui nou preşedinte, directorul Complexului Energetic Rovinari, Tiberiu Trotea precizând că va fi vorba de o persoană din interiorul complexului. „Ne gândim să vedem pe cine vom numi, vom discuta cu toţi acţionarii şi vom decide cine va fi noul preşedinte la secţia de handbal. Dar cu siguranţă va fi un om din cadrul Complexului Energetic Rovinari aşa cum a fost şi domnul Gore Popescu”, a declarat aseară directorul Trotea care exclude ca la conducerea secţiei să fie numit un om de handbal cum ar fi cel al lui Andrei Maioreanu.

Daviţoiu, noul preşedinte?

Cel mai probabil noul preşedinte va fi Gheorghe Daviţoiu, actualul director al EMC Rovinari care are un nume predestinat se pare pentru acest club. În ceea ce-l priveşte pe fostul preşedinte Gore Popescu, acesta spune că nu va sta departe de fenomen şi va merge la meciuri şi antrenamente: „O să merg la meciuri şi chiar şi la antrenamentele lor pentru că îmi va fi greu să e desprind total. Nu îmi fac probleme că echipa nu va merge bine. E şi un conducător acolo, domnul Surdu, în care am mare încredere şi nu va fi nici o problemă. Iar dacă sau nevoie de un sfat o voi face cu cea mai mare plăcere şi voi mai colabora cu ei numai că nu mai vreau să pierd atâta timp pentru că vreau să dedic mai mult timp profesiei şi am şi alte planuri”. Surprins de decizia fostului preşedinte a fost antrenorul Liviu Andrieş care însă nu a dorit să comenteze decizia lui Gore Popescu de a demisiona: „N-am apucat să lucrăm mult în acest mandat şi în mandatul trecut şi eu şi dumnealui eram la început dar am reuşit împreună să ducem echipa într-o cupă europeană. Am făcut performanţe dar acum vom vedea ce va fi mai departe”. Handbaliştii au primit aproape o săptămână de vacanţă dată fiind întreruperea de trei săptămâni a campionatului pentru meciurile de calificare la Campionatul European din 2012.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: