Energia riscă retrogradarea

Handbaliştii au învins, miercuri seară, HC Vaslui şi vor merge la barajul pentru menţinerea în Liga Naţională. Energia s-a impus cu 28-26, în partida disputată la Sala Sporturilor. “După acest meci rămânem cu victoria care ne aduce trei puncte liniştitoare pentru ultima etapă. Astfel, putem să ne pregătim pentru baraj”, a spus Liviu Andrieş, antrenorul Energiei.

Chiar dacă mai este o etapă de jucat, lucrurile s-au clarificat în subsolul clasamentului. La final de play-out, Suceava, locul 13, a retrogradat direct. Locurile 11 şi 12, Steaua şi Energia, merg la barajul de promovare, din perioada 5-7 iunie. Acolo, prim-divizionarele vor juca cu locurile 2 şi 3 din seriile de eşalon secund. Cel mai probabil, alături de Energia şi Steaua, la baraj vor fi prezente şi echipele HC Argeş Piteşti, CSU Galaţi, CSM Oradea şi CSM Satu Mare. “Aşteptăm să vedem unde se va ţine şi cu cine vom juca. Urmează să ne pregătim pentru baraj. Nu ne satisface acest lucru, dar trebuie, dacă se ţine acest baraj, să facem în aşa fel încât această echipă să rămână în Liga Naţională”, a spus Andrieş.

Pentru Energia urmează o deplasare la Timişoara, pentru meciul din ultima etapă a turneului de play-out. Pentru gruparea gorjeană este o bună partidă de verificare înainte de baraj. (A.A.)

Etapa X (30 mai)

Poli Timişoara-Energia Tg. Jiu

HC Vaslui- Steaua Bucureşti

CSU Suceava stă

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: