Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un punct pentru evitarea retrogradării

Pandurii Târgu Jiu continuă lupta pentru a rămâne în prima ligă. Paul Anton şi ceilalţi panduri au reuşit să obţină un punct pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 1-1.

Gorjenii au deschis scorul în minutul 24 prin lovitura de cap a lui Andrei Cordoş din centrarea în 6 metri a lui Shalaj iar gazdele au egalat 7 minute mai târziu prin Acsinte, tot printr-o lovitură de cap. S-a terminat 1-1, punct care ajută ambele echipe spre îndeplinirea obiectivelor, FC Botoşani dorind să acceadă în Europa League iar Pandurii Târgu Jiu să rămână în prima ligă la finele unui sezon dificil în care retrogradează 6 echipe. Pandurii au plecat de la Botoşani direct la Bucureşti, pentru a se pregăti marea finală a Cupei Ligii Adeplast, programată pentru miercuri, 20 mai de la ora 20:00 contra celor de la Steaua Bucureşti. Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, s-a declarat mulţumit cu punctul obţinut la Botoşani, punct care menţine echipa pe locul 10 cu 39 de puncte în cont. „Cred că o victorie cu Iaşiul ne-ar salva sigur de la retrogradare”, a spus tehnicianul.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: