Cariera brazilianului Eric, în pericol

Accidentat la doar trei minute după ce a intrat pe teren, în finala Cupei Ligii, brazilianul Eric de Oliveira a fost nevoit să părăsească terenul. Vineri, 22 mai, Eric va face o serie de analize la Târgu Mureş însă sunt indicii că accidentarea este gravă şi i-ar putea afecta cariera fotbalistică.

Practic, dată fiind gravitatea accidentării și faptul că e o recidivă la același genunchi, însăși cariera lui Eric este în pericol de a se încheia prematur. Ghinionul brazilianului de 29 de ani nu se oprește aici. În această vară îi expiră contractul cu Pandurii și Eric se pregătise din timp pentru un transfer în afară, știind că gorjenii nu au de gând să i-l prelungească.

Mijlocașul a reuşit să-şi găsească o echipă în liga a doua din Japonia, cu care urma să semneze în următoarele zile. În situația dată, însă, în care nu știe dacă va mai juca fotbal, transferul sudamericanului în Japonia a picat.

Deși abia vineri va realiza un RMN la Târgu Mureș, se pare că accidentarea brazilianului este una gravă. Are aceleași simptome ca atunci când a suferit ruptură de ligamente la genunchi, în aprilie 2014, pe când evolua la Al Ahli. Și atunci, ca și acum, s-a accidentat fără a fi atins de vreun adversar, tot la genunchiul drept și a părăsit terenul tot cu lacrimi în ochi de durere. Precedenta accidentare l-a ținut pe tușă șase luni și se presupune că recidiva de miercuri seară l-ar putea scoate din circuit cel puțin tot atât, dacă nu chiar mai mult.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: