Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii Târgu Jiu lansează noul imn! Al patrulea!

Pandurii îşi schimbă imnul! Jucătorii de la Pandurii vor fi acompaniaţi pe Arena Naţională şi de noul imn al echipei din Târgu Jiu „Suntem Panduri!”,, din care suporterii au ascultat deja câteva acorduri pe spoturile promoţionale ale finalei Cupei Ligii, a transmis clubul.

Cu ocazia finalei Cupei Ligii Adeplast dintre Pandurii şi Steaua, programată miercuri, 20 mai, de la ora 20:00 pe Arena Naţională, suporterii vor putea fredona noul imn care este lansat cu această ocazie specială, prima finală jucată de Pandurii Târgu Jiu într-o competiţie naţională.

Noul imn a fost realizat pe parcursul anului 2014, cu ajutorul a doi artişti gorjeni, atât compozitorul cât şi interpretul fiind din Târgu Jiu dar stabiliţi în Bucureşti. Compoziţia şi versurile noului imn Pandurii sunt semnate de compozitorul George Popa, cel care a compus pentru nume celebre din muzica pop autohtonă, reprezentând România la finala Eurovision, din anul 2004, cu o melodie interpretată de Sanda Ladoşi.

Interpretarea imnului Pandurii aparţine tot unui gorjean, Silviu Călugăru, devenit celebru în lumea muzicală ca solist al trupei Talisman sub numele Tavi Colen. Solistul a înregistrat noul imn în studioul compozitorului George Popa împreună cu trupa sa TAVI COLEN BAND cu care va fi prezent şi la Târgu Jiu la doar o zi după marea finală. Tavi Colen Band va participa pe data de 21 mai la Zilele Municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care va cânta pentru prima dată pe o scenă din Târgu Jiu noul imn al echipei Pandurii.

Tavi Colen va fi prezent pe Arena Naţională, miercuri, 20 mai, la Finala Cupei Ligii Adeplast ca suporter al echipei Pandurii, anunţă clubul gorjean.

IMN

Acesta ar fi al patrulea imn al echipei dacă se ţine seama de unul care nici nu a fost lansat. Pandurii a avut un imn inclusiv la participarea Europa League. Actualul imn al pandurilor este scris de Viorel Gârbaciu, fostul director de la Şcoala Populară de Artă.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: