Energia şi-a prezentat achiziţiile

Handbaliştii de la Energia Pandurii au fost ieri prezentaţi în faţa presei, conducerea anunţând că va avea loc şi o prezentare oficială cu public pa data de 7 august în cadrul unui meci cu cei de la la Universitatea Cluj într-un meci care se va disputa seara. „În acest moment avem echipa completă, am adus şase jucători şi stăm destul de bine. Eu zic că avem un lot destul de valoros, nu şi echipă. Am încredere că domnul Stângă o să facă o echipă puternică şi o să ne clasăm în primele locuri” a declarat ieri preşedintele Gore Popescu.
Antrenorul Vasile Stângă a declarat ieri că are o formulă completă şi e mulţumit de achiziţii: „Într-adevăr, avem echipa completă, fiecare post are o dublură şi asta mă mulţumeşte. Avem jucători de valoare, iar acum trebuie să-i asamblăm şi să facem o treabă bună. Sunt mulţumit de achiziţiile făcute şi am convingerea că o să ne îndeplinim obiectivul, adică să jucăm într-o cupă europeană. 
Cei care au venit sunt jucători de valoare şi cu siguranţă o să ne înţelegem bine. 
Ceea ce mă bucură e faptul că toţi cei care au venit sunt jucători care au adus un câştig Energiei. Ei au o mentalitate de învingători şi putem spera la o clasare foarte bună. Anul trecut m-am plâns că nu ne merge contraatacul şi faza a doua, însă anul acesta cred că am rezolvat problema. De aceea l-am şi adus pe Dragomir pentru că este unul dintre cei mai buni portari din România, dar şi un foarte bun lansator de contraatacuri. Obiectivul meu este să ocupăm un loc în primele cinci.”
Unul dintre jucătorii recent transferaţi, Ante Kukrika, a declarat că a auzit lucruri bune despre echipa din Târgu Jiu: „Când mi s-a făcut oferta m-am interesat de această echipă şi am auzit multe lucruri bune. Ştiu că este un club serios unde se vrea performanţă, iar faptul că domnul Stângă este antrenor aici a contat în alegerea mea. Am jucat la Vardar, iar acolo sunt doar două echipe puternice, în timp ce aici sunt mai multe. E un campionat mai echilibrat, ştiu de Constanţa că a jucat în Champions League, iar de Steaua că a dat jucători la naţională. Sper să ne îndeplinim obiectivul, iar eu ca jucător să progresez.”

Milan Vucas: 
„Am venit aici pentru că liga din România este mai puternică decât cea din Serbia. Este un pas înainte în cariera mea şi sper să confirm. Din câte mi-am dat seama avem o echipă puternică şi ne batem la un loc fruntaş.”

Zvonimir Kapular: 
„Ştiu că Energia este un club cu ambiţii. O să terminăm în primele cinci locuri şi o să ne îndeplinim obiectivul. Am ales să vin aici pentru a lucra cu antrenorul Stângă despre care am auzit numai vorbe bune. Este un pas înainte.”

Andras Szabo: 
„Când am aflat de oferta celor de la Energia l-am întrebat pe agentul meu ce să fac. El mi-a spus să vin şi să accept să joc la Energia pentru că este un club puternic. Nu ştiu multe despre campionatul României, dar cred că este la fel ca cel din Ungaria. Am găsit aici o echipă în construcţie, îmi place atmosfera şi sper să ne clasăm cât mai sus în clasament.”

Julien Humberto: „
Nu cunosc absolut deloc liga română de handbal. Am venit aici pentru că impresarul Alemani mi-a spus că nu vor regreta. Mi s-a spus despre proiectul care se pune la cale aici pentru construirea unei echipe tari şi mi-a plăcut ideea. Ştiu că este un club cu ambiţii şi se vor multe. Mie îmi place să câştigăm fiecare meci, nu-mi place să pierd. E bine că antrenorul are pe fiecare post dublură, iar lotul este de un nivel bun. Terminăm în primele cinci locuri.”

Florin Dragomir: “Să vedem ce putem face aici. Dorinţa mea e să ne îndeplinim obiectiul şi să ajungem cât mai sus în clasament. Să zicem că în momentul acesta este un pas înainte în cariera mea venirea de la Dinamo la Târgu Jiu. Oricum, a fost o decizie foarte grea, am patru ani de când joc la Dinamo şi m-am despărţit cu greu de cei de acolo. Am amintiri, am şi un titlu, dar asta e viaţa. Acum joc aici şi mă concentrez să ne iasă totul bine.”


Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: