Energia şi-a tras shooteri adevăraţi !

Energia schimbă liniile în noul an. Nikolic a renunţat la 3 jucători şi a adus deja alţii în locul lor. Americanul Wisseh şi sârbul Janusjevic au făcut primul antrenament la Tg-Jiu, acolo unde e aşteptat azi şi pivotul Kennerly.

După un tur sub aşteptări, cei de la Energia au renunţat la sârbii Atanackovic şi Vujacic, dar şi la americanul Giles. Primele două achiziţii, Wisseh şi Janusjevic au făcut primul antrenament la Tg-Jiu chiar înainte de reunirea echipei. Azi e aşteptat şi pivotul american Kennerly.

Wisseh promite spectacol !

Americanul Jaytornah Wisseh vine la Tg-Jiu după 6 luni în care n-a mai jucat niciunde. În sezonul trecut însă, Wisseh a fost cel mai bun marcator din campionat, cu o medie de 24 de puncte pe meci pentru cei de la Sibiu. Wisseh vrea în play-off cu Energia.  „Mă bucur că revin, că voi juca din nou după ce am luat pauză jumătate de sezon. Până acum mă simt bine aici, cei din conducere sunt ok, echipa e bună. Nu o să fie o problemă pentru mine să revin. E ca mersul pe bicicletă, m-am şi antrenat cât am fost acasă, trebuie doar să reintru în ritmul meciurilor, ar trebui să fie uşor”, spune americanul care speră să facă show alături de vedeta Energiei, Louis Darby. „Darby joacă tare tot timpul, dă 100% aşa că sper să-l ajut, să mai iau din presiunea de pe umerii lui. Să sperăm că împreună cu Steffel şi cu jucătorii care vor sosi să facem o combinaţie bună de jucători”, mai zice jucătorul care a sosit de la finele anului trecut la Tg-Jiu, petrecând Revelionul în noua sa casă.

24 – de puncte pe meci a marcat Wisseh anul trecut pentru Sibiu. Americanul, care poate evolua pe poziţiile 1 şi 2, a fost cel mai bun marcator din prima ligă

„Ştiu că Energia se bate pentru un loc de play-off, la fel ca anul trecut. Eu am fost în aceeaşi poziţie cu Sibiul, ştiu cum e. Obiectivul e să obţinem un loc de play-off şi vom vedea ce va fi mai departe.”                Jay Wisseh, Energia Rovinari

Milan face din nou echipă cu Nikolic

Sârbul Milan Janusjevic a impresionat din prima cu aruncările perfecte pe bandă rulantă. Practic la primul antrenament alături de Wisseh, Milan a înscris de 10 ori din 10 încercări de la linia de 3 puncte. Janusjevic a mai jucat până acum în Serbia şi Bosnia şi vine la Energia din Macedonia. Extrema gorjenilor a mai lucrat cu Nikolic în Serbia. „Sunt foarte fericit că vin la Tg-Jiu să joc pentru Energia. Cu antrenorul Nikolic am mai lucrat în Serbia, am avut un sezon foarte bun, jucând un baschet bun. Sper ca în următoarele 4-5 luni să facem acelaşi lucru la Tg-Jiu, să avem rezultate bune şi să jucăm un baschet bun. Pare uşor când înscriu la antrenamente, dar am doar 7 zile la dispoziţie să-mi cunosc noii colegi. Sper ca toată lumea să fie gata la startul returului, normal că sper să joc bine, dar cel mai important e ca echipa să joace bine”, spune jucătorul care vine la Tg-Jiu să-i facă uitaţi pe compatrioţii Kljajevic, Vujacic sau Atanackovic, adevărate rateuri date de gorjeni.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: