Energia vrea răzbunare cu CSM Bucureşti

Handbaliştii Energiei trebuie să lupte până la final. Aşa le cere şi conducerea şi antrenorul cu toate că ultimele meciuri au arătat că nu prea mai au chef. După ratarea obiectivului, jucătorii lui Liviu Andrieş par a fi cu moralul la pământ. Resemnaţi acum cu faptul că nu vor putea să se califice în cupe gorjenii au totuşi pentru ce lupta, Cupa României, iar până atunci pentru o revanşă în faţa celor de la CSM Bucureşti.

Antrenorul gorjenilor se teme înaintea ultimelor două etape că jucătorii nu mai au motivaţie. De aceea le cere acum să joace la Bucureşti, cu CS Municipal, pentru a răzbuna eşecul de la Târgu Jiu din tur. „Trebuie să ne răzbunăm pentru eşecul din tur. Atunci ne-au prins cam descoperiţi din punct de vedere al lotului, acum vrem să ne câştigăm punctele pierdute acasă”, a spus Andrieş care recunoaşte că dacă ar fi bătut pe Reşiţa şi apoi la CSM Bucureşti gorjenii terminau pe locul cinci acest sezon, indiferent de rezultatul ultimului meci: „Au fost multe surprize în acest campionat şi, poate de aceea, e şi mai frumos handbalul. Din punctul meu de vedere s-au aliniat valoric, dar cam în jos”. Andrieş recunoaşte că ambele meciuri care vor urma sunt grele: dar speră să poată motiva echipa: „Eu sper să ne motivăm şi acum cu CSM, pentru că trebuie să ne luăm revanşa, dar şi contra celor de la Constanţa. Atunci va fi un meci special pentru că jucăm contra campioanei, iar când joci un asemenea meci vrei să dai totul. Trebuie să încheiem cu fruntea sus acest campionat zbuciumat”. Tehnicianul a explicat ieri că apele s-au liniştit la echipă după eşecul din jocul cu Reşiţa care a afectat şi conducerea dar şi jucătorii. Andrieş a discutat cu jucătorii despre greşelile făcute la meciul precedent şi speră să nu le mai repete şi să îşi revină repede din această stare de resemnare pentru că din două etape pe care le mai au de jucat trebuie să mai scoată măcar un punct pentru a nu ajunge la final pe locul 8, ultimul care permite apoi prezenţa la Cupa României. CSM Satu Mare este în luptă pentru locul şapte şi ar putea depăşi echipa gorjeană în următoarele etape.

Energia joacă cu CSM Bucureşti sâmbătă dimineaţa, de la ora 11:30. În tur gortjenii au pierdut meciul cu CS Municipal de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: