Englezii cer Parlamentului interzicerea lui Haaland pentru că ar fi... robot

Joi, în jur de 400.000 de persoane semnaseră petiția prin care se cere interzicerea lui Erling Haaland în campionatul englez. La doar o zi distanță, vineri, se adunaseră aproape două milioane de iscălituri împotriva atacantului de 22 de ani al lui Manchester City, din Premier League.

Petiția pentru interzicerea lui Haaland în Premier League va fi dezbătută în Parlamentul britanic, informează DigiSport.

Haaland a înscris pe bandă rulantă de la transferul la Manchester City, ceea ce i-a făcut pe suporterii celorlalte echipe din Premier League să lanseze o petiție adresată Parlamentului britanic, în care au solicitat excluderea norvegianului din prima ligă engleză, pe motiv ”că este robot”. Haaland a marcat 19 goluri în 12 meciuri pentru ”cetățeni”, cinci în UEFA Champions League și 14 în Premier League.

După ce petiția a adunat aproape două milioane de semnături, Mundo Deportivo anunță că aleșii din Regatul Unit sunt obligați să dezbată această speță în Parlament. Potrivit legii, orice petiție care depășește 100.000 de semnături, trebuie discutată oficial de către parlamentarii britanici. Desigur, nu există cadru legal pentru interzicerea lui Erling Haaland în Premier League, însă ceea ce a început ca o glumă, a devenit destul de serios și au fost implicați chiar și oficiali de cel mai înalt rang.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: