Stîngă, un coșmar pentru FC Brașov

ACS Viitorul va juca la Târgu Jiu în runda a 9-a din Liga 2, cu FC Brașov. Partida este programată  sâmbătă, de la ora 11:00,  pe Stadionul Municipal iar antrenorul Florin Stângă s-a dovedit până acum un coșmar pentru brașoveni.

Echipa lui Dan Alexa a avut parte de un start dezastruos de sezon, cu doar 9 puncte acumulate în 8 etape, iar acum  brașovenii vor da piept cu un alt brașovean, antrenorul Florin Stîngă, care s-a dovedit un adevărat coșmar pentru FC Brașov, după cum scrie liga2.ro. Sezonul trecut, Stîngă, pe atunci antrenor la Astra, învingea cu 2-0 FC Brașov la Giurgiu, iar antrenorul Ilie Stan avea să fie demis. Culmea coincidenței, Stîngă va întâlni Brașovul tot în etapa a 9-a și tot în luna octombrie, iar Dan Alexa poate fi îngrijorat în privința poziției sale, după ce antrenorul dorit inițial în vară de președintele Marin Mitran, Cristian Pustai, tocmai a devenit liber de contract.

Florin Stîngă și-a început cariera de antrenor la AFC Hărman, în Liga 3, apoi a continuat la SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), Astra (Liga 2) și Academica Clinceni (Liga 1) iar din vară a preluat ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: