Erdogan de Teleorman, un ochi mărit și speriat aruncat pe planurile lui Dragnea

Vă mai amintiți de legea defăimării? Tot Dragnea a propus-o, micuțul. Voia să se asigure că plătiți niște amenzi babane sau chiar mergeți pe la pușcărie dacă-l înjurați pe internet sau, să zicem, pe la niște proteste. Și chiar așa s-ar fi întâmplat, dacă tăceam atunci. Sau dacă avea el atunci puterea pe care o are acum.

Zicea Liviu Dragnea, pe 8 februarie 2016: ”Este o lege (a defăimării - nota mea) la care țin foarte mult, sper să fie adoptată rapid. După aceea (sic!) voi face o conferinţă de presă ca să o explic”.

Același Dragnea care, anul trecut pe vremea asta, nu voia să fie înjurat, are astăzi un alt țel la care ”ține foarte mult”: să fure fără să intre la pârnaie. Și, dacă se poate, fără să dea banii înapoi. Dar e doar prioritatea, că-i vine procesul în al doilea dosar pe 14 luna asta și, cum are deja o condamnare cu suspendare, vreo doi-trei ani de zdup i-ar cam strica bunătate de dictatură, trebuie să recunoașteți. O să-și amintească și de înjurăturile voastre, stați liniștiți, că mai are 3 ani și 11 luni de guvernare. Apropo, vă vine să credeți că toate astea s-au întâmplat în doar prima lună?

Ieri, în Turcia, 248 de persoane au fost ARESTATE pentru că au postat pe internet mesaje care conțineau insulte la adresa unor lideri politici. Mișto cu defăimarea asta, nu?

Știu, nu vă sună familiar. Noi nu suntem Turcia. Dar sper că n-aveți îndoieli că vom fi, dacă Dragnea va păstra puterea încă 4 ani. Ne apără UE, spuneți? Păi, nu, boss, că nu vom mai fi în UE. N-a zis deja domnu' Tăriceanu, secundul în ale crimei al lui Dragnea, că UE e o dezamăgire și c-ar trebui să ieșim și noi, tot ca englezii? Nu zic toți bezmeticii ăia de la PSD că ne vindem țara? Nu l-au trimis azi pe Iohannis ”neamțul” înapoi, la el în Germania? N-a zis dobitocul ăla care conduce comisia SRI din Parlament că va ancheta multinaționalele care-au trimis oameni la protest? Nu Ponta și Pesedeul s-a străduit să bage naziștii de la PRU în Parlament? Plus că să nu ne culcăm pe-o ureche cu ajutorul străin, că NATO trage să moară și nici UE nu se simte prea bine...

Așa că stați în casă și așteptați-l pe Dragnea să vă aresteze el pe voi, în loc să-l aresteze justiția independentă pe el. Dar, când o să se întâmple și-o să vină Erdogan de Teleorman cu duba să vă ia, să nu veniți la mine să plângeți c-ați preferat s-o frecați la căldurică în timp ce niște bezmetici protestau pe vânt și burniță și pentru voi, acum ceva timp, în februarie 2017. Mai ales că n-o să vă pot ajuta nici să vreau, c-o să fiu și eu arestat, hehe.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: