Mai multe cu Trump

Ce face Trump e îngrozitor și toate alea. Ordonanțe de la PSD spuneți? Stați să-l vedeți pe Trump cum le dă! Una după alta, numai mizerii, TOT ce a zis în campanie și mai mult. Pentru că e greu să reacționez acum la toate, vă las aici glumele astea, poate ne simțim mai bine, deși nu cred.

1. Când Trump face sex cu un fotomodel, închide ochii și își imaginează că se masturbează. (Seth Macfarlane)

2. O femeie superbă se urcă în același lift cu Donald Trump. Foarte emoționată, femeia spune: - Dumnezeule, ești cel mai arătos, mai inteligent, mai amuzant și mai sensibil bărbat pe care-l cunosc. Știu că acum e probabil ultima oară când te întâlnesc, așa că pot măcar să-ți fac un sex oral?
La care Trump: - Și mie ce-mi iese? (autor necunoscut)

3. Dacă Donald Trump ar avea o monedă pentru fiecare dată când a fost numit un țărănoi nenorocit și rasist... Ah, stați! Chiar are! (autor necunoscut)

4. Donald Trump o să aducă Americii ceva ce aceasta nu a mai avut de la primii ei conducători: păr fals. (Sarah Rkein)

5. Cel mai înspăimântător lucru este că, atunci când Donald Trump își scoate peruca, descoperi că e Sepp Blatter! (Will Cusack)

6. Donald Trump e doar un alt exemplu de politician ipocrit. Spune că vrea să candideze ca să oprească ”oribilul socialism”. Păi, ia gândiți-vă, părul lui Trump nu e socialism? Nu cumva părul mai bogat de deasupra acoperă și ajută părul mai sărac de dedesubt?” (Bill Maher)

7. Să fim serioși, dacă-l alegem pe Trump, n-o să-și termine mandatul, pentru că o să ne părăsească pentru o țară mai tânără. (Seth Meyers)

8. Astăzi, echipa de campanie a lui Trump a făcut publică din greșeală o fotografie în care Donald Trump apare alături de câțiva naziști. Naziștii au fost foarte furioși din cauza asta. (Conan O'Brien)

9. Concursul de frumusețe Miss SUA sponsorizat de Donald Trump tocmai s-a încheiat. A câștigat concurenta care s-a purtat cel mai urât cu Miss Mexic. (Seth Meyers)

10. Domnule Trump, oamenii nu îți atacă părul, ci pur și simplu se apără în fața a ceva care pare gata în orice moment să-i atace pe ei. (Jon Stewart)

11. Se pare că Donald Trump nu a mai votat de peste 20 de ani. Sau, în termeni mai simpli, Trump nu a mai votat de peste trei neveste. (Jimmy Fallon)

12. Se pare că Trump își plătește cu câte 50 de dolari fiecare participant la mitinguri ca să-i aplaude discursurile. Ciudat, până acum singurul om pe care obișnuia să-l plătească pentru a-l plăcea era nevastă-sa.

13. Donald Trump tocmai a citit în direct la televizor numărul personal de mobil al senatoarei Lindsey Graham. Ăsta trebuie să fie cel mai idiot lucru pe care Donald Trump l-a făcut de... de la lucrul pe care îl făcuse fix înainte să facă asta. (Seth Meyers)

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: