Eric, lăsat acasă. De ce nu a ajuns în Turcia!

Eric de Oliveira, brazilianul revenit acum câteva zile la Pandurii, nu a putut să plece cu echipa în cantonamentul din Turcia. Clubul a anunţat pe site-ul oficial că Eric face parte din lotul luat de Edi Iordănescu în Antalya. În realitate, acesta nu a mai ajuns în cantonament pentru că are probleme cu paşaportul şi a fost oprit în aeroport.

Pe aeroport, Eric nu a trecut de control pentru că nu are paşaport valid. Peste 4 luni lui Eric îi expiră paşaportul, dar ca să poată călători în Turcia are nevoie de minim 6 luni de valabilitate a actului.

Eric, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat la Pandurii în turul sezonului 2013/2014.  „Am ales să vin la Pandurii pentru că știam cum o să fie aici, o să fiu bine primit, o să aibă răbdare cu mine și o să-mi regăsesc forma. Dacă nu era Pandurii, nu mergeam în Arabia la un contract mai bun și le mulțumesc celor de la Pandurii și sper să îi răsplătesc acum că m-am întors”, a declarat mijlocaşul de 29 de ani pe aeroport înaintea decolării avionului spre Turcia.

Eric speră să contribuie la ascensiunea echipei în retur, Pandurii ocupând momentan locul 12 în clasament. „Sunt sigur că noi vom ieși din situație și din retur vom face surprize cu Pandurii”, e convins Eric. Eric a dezvăluit şi de ce nu a mers la Steaua. "În ultimii ani se tot vorbea despre o plecare a mea la Steaua, dar din cate am înţeles nea Gigi nu m-a vrut. Aşa că pentru mine nu e nicio pierdere", a spus Eric.

Ştirea privind lipsa lui Eric din cantonament nu a apărut încă pe site-ul oficial al echipei, ci în presa centrală, pe dolcesport.ro. Echipa a plecat în Antalya fără ofiţer de presă, astfel că informaţiile cu privire la antrenamente sunt rare. Contactat telefonic pentru a răspunde unor întrebări legate de administrarea clubului, directorul financiar Dorin Ioana, impus de finanţatorul Complexul Energetic Oltenia, a închis telefonul. Dorin Ioana susţine că pentru orice problemă trebuie sunat preşedintele executiv al clubului, Eugen Pîrvulescu. Însă condica de prezenţă a jucătorilor, de exemplu, nu este ideea lui Pîrvulescu, ci a lui Dorin Ioana.

STAGIU

Stagiul din Turcia va fi axat în principal pe pregătirea tehnico-tactică a echipei, Pandurii urmând să dispute şi o serie de 6 jocuri de verificare în Antalya.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: