Argăseală și Hrebenciuc, cu elicopterul după pandurul Breeveld

Președintele echipei Steaua, Valeriu Argăseală, a venit ieri la Târgu Jiu împreună cu amicul său deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, cei doi fiind aduși cu un elicopter care a aterizat direct pe terenul de fotbal, lucru care nu le este permis nici măcar elicopterelor de la SMURD, echipajele de intervenție fiind nevoite să se descurce cum pot printre tarabele cu mici și bere atunci când acestea sunt în zona heliportului amenajat pe Insulița de pe Jiu.

Argăseală și Hrebenciuc s-au întâlnit cu președintele Mihai Prunariu, dar și cu primarul Florin Cârciumaru și șeful Consiliului Județean, Ion Călinoiu, prezența ultimilor doi nefiind confirmată de aceștia. Șefii Stelei și-au ținut elicopterul „parcat” pe terenul de fotbal mai bine de trei ore, timp în care, cel mai probabil, au purtat negocierile pe marginea transferului lui viorel_hrebenciuc_la_pandurii_2Breeveld, Argăseală și Hrebenciuc dând și un tur al vestiarelor jucătorilor și al cabinelor de duș pentru a vedea condițiile pe care le au fotbaliștii de la Târgu Jiu. La plecare aceștia au fost extrem de zgârciți în declarații, Argăseală preferând să meargă repede la elicopter și să nu facă nici un fel de precizări.

I-a lăsat lui Hrebenciuc misiunea de a scăpa de jurnaliști, deputatul PSD aruncând în treacăt câteva vorbe despre eșecul discuțiilor purtate la Târgu Jiu. „Am zis să-l luăm împrumut pe Breeveld, negocierile vor continua. Nu avem preț încă. Noi vrem să-l luăm pe Breeveld, să-l împrumutăm, despre el discutăm, despre alții nu”, a spus Hrebenciuc în drum spre elicopter, menționând că nu există interes din partea Stelei, cel puțin la acest moment, pentru atacantul Matulevicius.

Prețul corect

Informația despre faptul că Pandurii nu s-a înțeles cu Steaua a fost confirmată și de președintele Mihai Prunariu, care, fără să avanseze vreo sumă, a menționat doar că oferta echipei campioane este departe de un preț corect pe care îl aștepta pentru Breeveld. „Nu ne-am înțeles pentru că nu am găsit un preț corect din punct de vedere al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Nu vreau să comentez despre vreo sumă, la momentul acesta nu există nicio înțelegere între Steaua și Pandurii despre jucătorul Breeveld. Discuțiile au fost doar despre el”, a spus Prunariu.

De menționat este că Argăseală și Hrebenciuc au venit la Târgu Jiu imediat după meciul pe care Steaua l-a disputat în preliminariile Ligii Campionilor, meci pe care l-a câștigat și care i-a asigurat calificarea mai departe în competiție. Antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, s-a plâns mereu de faptul că are nevoie de jucători cu care să întărească lotul, în ciuda victoriilor de până acum echipa fiind una departe de a miza pe scoruri la fel de bune în grupele Champions League. Jucătorul negociat acum, Nicandro Breeveld are 27 de ani și joacă în România din 2011, el având contract cu Pandurii pentru o perioadă de trei ani. Steaua ar fi oferit 300.000 de euro pentru un împrumut al acestuia, dar Pandurii a dorit o sumă mai mare și o cotă parte din eventuale transferuri ale olandezului, discuțiile purtate în jurul lui Breeveld urmând să fie reluate săptămâna viitoare, până atunci începând și campionatul intern, ambele echipe având meciuri importante de disputat în acest week-end.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: