Evadatul, prins după zece zile de căutări

Bărbatul în vârstă de 36 de ani care a evadat pe 25 noiembrie de la Penitenciarul Pelendava a fost prins, marţi dimineaţa de poliţiştii doljeni, fiind găsit într-un imobil nelocuit. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul IPJ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, l-au identificat şi l-au prins, marţi dimineaţa, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, pe bărbatul de 36 de ani, din Moţăţei, care a evadat în 25 noiembrie dintr-un penitenciar din Dolj.

"Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unităţii de parchet competente", au precizat reprezentanţii Poliţiei Dolj.

În 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moţăţei, a evadat din Penitenciarul Pelendava. El era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru furt calificat.

Vizualizări: 1,619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: