Evazionist pus să muncească în folosul comunității

Un afacerist este nevoit să muncească în folosul comunității. El a fost condamnat la 10 luni și 20 de zile de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 2 ani, și la muncă neplătită. Va lucra timp de 60 de zile în cadrul Școlii Postliceale Carol Davila din Târgu Jiu sau la Centrul Județean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Gorj.

Marian Vîrjog nu și-a recunoscut fapta. Chiar și-așa, judecătorii au avut la dispoziție suficiente probe care să dovedească infracțiunile de evaziune fiscală pe care le-a comis. “Condamnă inculpatul Vîrjog Marian, la o pedeapsă de 10 (zece) luni și 20 (douăzeci) zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată”, este sentința Tribunalului Gorj. Decizia poate fi atacată.

Omul de afaceri s-a ales cu sechestru pe toate bunurile, inclusiv o motocicletă. După ce a acoperit prejudiciul adus statului, a recuperat-o. “Inculpatul a acoperit integral prejudiciul produs părții civile în cuantum de 301.191 lei. Ridică măsura asigurătorie a sechestrului dispusă prin ordonanţa nr.280/P/2015 din data de 28.03.2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, până la concurenţa sumei de 30.189,93 lei, asupra motocicletei Honda”, au mai stabilit judecătorii.

Vizualizări: 1,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: