Cum protestează procurorii din Gorj

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au stabilit joi, 28 februarie, modalitățile în care vor protesta față de modificările aduse de guvern legilor justiției. Aceștia au stabilit să poarte banderole albe.

În plus, în perioada 1-8 martie vor reduce programul de audiențe la o oră pe zi, de la 10.00 la 11.00. "De asemenea, s-a decis să se delimiteze de poziţiile publice adoptate de Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) şi Asociaţia Procurorilor din România (APR), întrucât acestea nu reprezintă opiniile procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj", arată un comunicat al procurorilor.

Adunarea generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a hotărât încă din 21 februarie achiesarea la punctele de vedere exprimate de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Secţia pentru procurori a C.S.M., D.N.A şi D.I.I.C.O.T. şi, totodată, să împuternicească aceste instituţii să întreprindă toate demersurile legale necesare pentru apărarea independenţei sistemului judiciar.

Vizualizări: 1,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: