Eveniment rutier cu trei mașini implicate. Update: Două persoane decedate

Un grav accident de circulație a avut loc luni după-amiaza în comuna Runcu din județul Gorj. Au fost implicate 3 mașini. Nu mai puțin de 6 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre ele au fost găsite inconștiente, una dintre ele fiind și blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Reacția IPJ Gorj: Accident rutier cu 3 autovehicule implicate: 2 autoturisme si 1 autoutilitara. In autovehicule se aflau 7 persoane din care au rezultat 5 victime (2 inconstiente incarcerate). Cele 2 victime intrate in SCR au fost descarcerate și declarate decedate dupa efectuarea protocolului. Celalalte 3 victime in stare de constienta au fost transportate la UPU Tg Jiu cu ambulante SAJ. Celalalte 2 persoane din celalalte 2 autovehicule au refuzat transportul la spital pentru ingrijiri medicale (s-au deplasat pentru recoltari). S-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane, acordare de asistenta medicala de urgenta si masuri PSI la locul accidentului. Fortele ISU Gorj (1 descarcerare medie, 1 ASAS, 1 ATPVM si 2 ambulante SMURD) se deplaseaza catre subunitati.

Update: Bilanțul accidentului de la Runcu: două femei au decedat, iar trei victime sunt rănite ușor și una rănită grav.

update: Din ultimele informații, trei victime au fost transportate la spital, iar celor două victime inconștiente le sunt aplicate manevrele de resuscitare la fata locului. 

Inspectoratul pentru Situații de urgență Gorj intervine, la această oră, la un accident rutier in care sunt implicate 3 autoturisme in comuna Runcu, sat Valea Mare.

Din primele informații sunt șase victime, patru conștiente și două inconștiente, una dintre victime fiind încarcerată.

În zonă se circulă cu dificultate, mașinile formând o coadă lungă de câțiva kilometri.

Știre în curs de actualizare

Galerie foto







Vizualizări: 3,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: