Pescar salvat de la înec

La 56 de ani, un pescar care s-a aventurat sâmbătă în apa rece a Jiului poate spune că s-a născut pentru a doua oară, după ce pompierii au reușit să îl salveze la timp.

Bărbatul a intrat în albia râului, în zona termocentralei Turceni, pentru a găsi o poziție mai bună de aruncat momeala și undița, numai că a fost tras de curenții puternici ai Jiului spre mijlocul albiei.

La vreo zece metri de mal, pescarul a reușit să se prindă de o piatră mai mare și acolo a rămas până când în sprijinul său au venit pompierii militari din Turceni.

Un alt pescar de pe mal a dat alarma, iar echipa de intervenție a sosit, reușind să îl scoată la timp pe cel care putea să devină o victimă a Jiului. Doi pompieri militari s-au legat cu cordeline pentru a nu fi ei în pericol și au intrat în apă pentru a-l aduce pe pescar la mal. Bărbatul nu a suferit probleme medicale, refuzând să fie transportat la spital, deși a stat destul de multe minute în apa rece. El a plecat repede acasă pentru a se schimba de haine și a promis că data viitoare va fi mult mai atent la locul din care va pescui.

Galerie foto


Vizualizări: 1,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: