Explicația ISJ Gorj: A fost o greșeală

ISJ Gorj a transmis primele lămuriri după ce a anunțat concurs pentru postul de manipulant manuale pentru care au cerut 20 de ani de vechime în muncă. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj au explicat că experiența solicitată este de doar doi ani, însă, dintr-o greșeală, a mai fost adăugat un zero.

Criteriul halucinant pentru candidații interesați de acest post încă se regăsește în anunțul postat pe site-ul Guvernului României. Marcela Mrejeru, inspectorul școlar al ISJ Gorj, a transmis că nu a fost decât o greșeală de redactare, iar vechimea solicitată este de zece ori mai mică. „A fost o greșeală. Sigur că nu am avea nevoie de un angajat cu 20 de ani vechime, pentru că ne trebuie un om mai tânăr pentru depozit, ca manipulant manuale. Este o greșeală de redactare. Am făcut deja demersurile să fie remediată. Doi ani este vechimea necesară pentru cei interesați de post”, a transmis Mrejeru.

Candidații interesați să lucreze în depozitul Inspectoratului Școlar își pot depune dosarele până la sfârșitul acestei luni. Proba scrisă este programată pe 7 august, iar pe 9 august va fi interviul. (A.A.)

Vizualizări: 1,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: