Se închide circulația pe cea mai circulată stradă din Târgu-Cărbunești

Vești bune pentru șoferii nevoiți să tranziteze orașul Târgu-Cărbunești și ajungeau pe Strada Pieței. Cea mai circulată stradă din oraș a intrat în reabilitare. Drumul ajunsese într-o stare deplorabilă și, ca să fie reabilitat cât mai curând, circulația va fi restricționată pe tronsonul unde se fac lucrări.

Strada a ajuns coșmarul șoferilor din orașul Târgu-Cărbunești. Aceasta preia tot traficul greu și s-a umplut de gropi și denivelări. Autoritățile au obținut fonduri europene, în jur de 6 milioane de lei, pentru reabilitarea acesteia. Ca să nu o spargă de două ori, înainte să fie asfaltat drumul, se fac lucrări la canalizare. “În sfârșit, se lucrează la Strada Pieței. Am început cu lucrările de canalizare. S-a făcut deja legătura cu Strada Fagului și efectiv Strada Pieței. Chiar astăzi (n.r. luni), ne-am dat avizul pentru acele etape de întrerupere totală a circulației pe Strada Pieței, pentru a le putea oferi oamenilor condiții de lucru propice în așa fel încât și timpul de execuție să fie cât mai scurt și lucrările să fie de bună calitate”, a explicat, la Radio Accent, primarul Dănuț Birău.

În câteva luni, lucrările ar trebui să fie gata. Strada Pieței a mai fost reabilitată în urmă cu câțiva ani, dar s-a modernizat de mântuială așa că betonul a cedat rapid sub greutatea mașinilor de mare tonaj care circulă în zonă. „După ce vor înainta cu canalizarea, imediat vor începe și cu reabilitarea străzii, a trotuarelor. Avem constructor și la canalizare, și la stradă. Este aceeași firmă și nu poate nimeni să dea vina pe nimeni. Cred că va ieși o lucrare serioasă pentru că noi chiar avem nevoie de o stradă făcută în condiții foarte bune, pentru că preia întreg traficul greu ce trece prin orașul nostru”, a mai spus primarul orașului Târgu-Cărbunești.

Vizualizări: 5,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: