Expoziție de animale organizată la inițiativa unui iubitor de cabaline

Izlazul din satul Tălpășești al comunei Bălești găzduiește sâmbătă o expoziție de animale, organizată în premieră în localitate la inițiativa unui iubitor de cabaline. Evenimentul va începe la ora 8.00 și sunt așteptați să participe crescători de animale din mai multe localități.

Este pentru prima dată când în comuna Bălești se organizează expoziția de animale programată pentru sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 8.00 pe izlazul comunal.

”Este vorba de o expoziție de animale organizată la inițiativa unui iubitor de cabaline.  Am amenajat terenul pe izlazul comunal din satul Tălpășești unde sunt așteptați câțiva zeci de crescători de animale, în special de cabaline. Cetățeanul care a avut această inițiativă are foarte multe animale și ne-a cerut sprijinul pentru organizarea evenimentului. Noi am făcut toate demersurile și așteptăm cât mai mulți crescători de animale dar și vizitatori. Este o inițiativă bună și în premieră la noi în comună”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: