Expoziție de pictură semnată de legendarii trupei Phoenix

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” vă invită joi, 16 martie, ora 18:00 la un eveniment inedit și grandios, expoziția de pictură intitulată „Fie să renască!”. Expoziția este semnată de către cei doi legendari ai trupei Phoenix: Valeriu Sepi și Nicu Covaci.

Trupa Phoenix a fost fondată în anul 1962 la Timișoara și este cea mai longevivă formație rock din lume alături de trupa londoneză The Rolling Stones. În cei 61 ani de existență, formația Phoenix a concertat atât în țară, cât și în străinătate câștigându-și statutul de FORMAȚIE LEGENDARĂ ROCK!

„De data aceasta, publicul din Târgu Jiu va intra în contact cu cei doi creatori arhicunoscuți în calitate de pictori, pentru că dincolo de cariera muzicală ei și-au dezvoltat și o carieră de artă plastică, fiind absolvenți ai Facultății de Arte din Timișoara, au avut numeroase expoziții personale și de grup atât în țară, cât și în străinătate”, au transmis reprezentanții Muzeului Național „Constantin Brâncuși”

Curatorul expoziției va fi conf. univ. dr. Zuzu Caratănase, iar organizatori Ministerul Culturii și Muzeul Național „Constantin Brâncuși”.

Partenerii acestui eveniment sunt Uniunea Artiștilor Plastici din România, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, Fundația „Inter-Art” din Aiud,  Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: