Expoziție la Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

Iubitorii de artă vor avea ocazia să se bucure de o expoziție de excepție, la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. 

Miercuri, 19 octombrie 2022, începând cu ora 17:30, are loc vernisajul expoziției „Rapsodia sufletului” semnată de artista Eva Radu.

Eva Radu este unul dintre cei mai buni pictori-portretiști din țară, cunoscută și peste hotare. Aceasta s-a făcut remarcată și printr-o serie de proiecte de artă stradală. În ceea ce privește viziunea asupra artei și a efortului pe care îl depun artiștii în Romania, Eva Radu declară: „Există teama asta a tinerilor artiști încă de pe vremea facultății. Și anume: Ce vei face după ce vei termina facultatea? Ca artist plastic, în România, într-o societate care nu te susține deloc în domeniul ăsta al artelor și la fel ca și cei care absolvesc acum am fost și eu. Cu toate astea am avut încredere în mine, am știu că asta vreu să fac în viață. Satisfacția de a aduce lumii ceva frumos este mai mare decât orice îndoială”

Cei care doresc să viziteze muzeul în scopul vizualizării expoziției de pictură, o pot face până la data de 3 decembrie 2022. 

Coordonatori de proiect: Manager Interimar MNCB Denisa Șuță, Conf. Univ. Dr. Zuzu Caratănase.

Curator: Conf.Univ.Dr. Ovidiu Ionescu

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: