Fals polițist, prins de jandarmi

Un bărbat de 39 de ani care legitima femei sub pretextul că este poliţist a fost prins de jandarmii din Vâlcea.

Echipajul de jandarmerie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu a fost sesizat sâmbătă, aproape de miezul nopții, printr-un apel 112, să se deplaseze la Spitalul Judeţean Vâlcea, secţia Primiri Urgențe, întrucât un bărbat susţinea că i se aduc expresii şi cuvinte jignitoare de către cadrele medicale.

Faţă de cele sesizate, jandarmii s-au deplasat la spital, ocazie cu care au procedat la legitimarea apelantului. Acesta era un sibian în vârstă de 39 de ani şi se afla în vizită la un pacient.

Pe parcursul verificărilor, jandarmii au fost din nou sesizaţi, de această dată în mod direct, de către două minore aflate în sala de aşteptare a spitalului, cu privire la faptul că bărbatul îşi declinase calitatea de poliţist şi le solicitase actele de identitate fără niciun motiv.

"Având suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea unei fapte de natură penală, bărbatul a fost percheziţionat corporal, moment în care au fost găsite actele de identitate ale fetelor", arată Inspectoratul Județean de Jandarmi Vîlcea.

Jandarmii au fost întocmit actele de sesizare şi le-au predat Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: