Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Familie disperată. Motreanul dispărut, de negăsit!

Bărbatul de 45 de ani din Motru, care la sfârşitul lunii mai a plecat de acasă fără să spună ceva cuiva, rămâne în continuare de negăsit. Rudele lui Ion Stănulescu încă mai speră ca el să fie pe undeva prin oraş sau în împrejurimi în viaţă, dar odată cu trecerea timpului scad şi şansele ca motreanul să fie găsit teafăr.

Familia şi prietenii încă îl caută şi întreabă de el, mai ales că omul are acasă doi copii minori, cărora nimeni nu mai ştie ce să le spună că s-a întâmplat cu tatăl lor. Stănulescu a plecat de acasă de aproape două săptămâni, deşi nimic nu lăsa să se întrevadă aşa ceva. Bărbatul a stat cu soţia sa în apartament şi i-a spus acesteia că iese la plimbare, fără să ia cu el bani sau acte, ci doar un telefon, model vechi, a cărui baterie s-a descărcat repede.

Rudele spun că, în ultimele săptămâni, Stănulescu urma un tratament pentru depresie, iar în ziua în care a plecat de acasă a renunţat la medicamente, având senzaţia că se simte mai bine.

După anunţul privind dispariţia sa, echipe de poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat pe Stănulescu pe unde a fost posibil, fără rezultat însă. Bărbatul a fost pus în urmărire naţională în ideea că va apărea pe undeva şi va fi reperat, până atunci speranţa rudelor rămânând  în continuare revenirea lui Stănulescu acasă, la cei dragi.

Vizualizări: 4,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: