Familie la spital, trei masini avariate. Șoferul, în comă!

Accident grav vineri pe raza comunei Balesti din judetul Gorj. Au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au ajuns la spital. Este vorba de o femeie de 37 ani, un barbat in varsta de 37 ani si un copil in varsta de 8 ani. Acestea au fost stabilizate si transportate la UPU Tg-Jiu.

O autoutilitară condusă de un bărbat de 33 ani, din Motru, care circula pe DN67 Cornești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din față, condus de un șofer de 37 ani, din Mătăsari, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o autobasculantă condusă de un bărbat de 36 ani, din Tg Jiu.

În urma impactului, șoferul din autoturismul proiectat pe contrasens, o femeie de 37 ani si un minor de 8 ani, din același autoturism, au suferit leziuni, fiind transportati la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a intrat în comă, urmând a fi transferat la spitalul din Craiova.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Galerie foto



Vizualizări: 20,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: