Fără cale de atac! Consiliul Local Târgu Jiu, executat de Pandurii

Încă un succes în instanță pentru Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Acesta poate executa silit Consiliul Local Târgu Jiu, o sentință similară fiind dată, în urmă cu câteva zile, și în cazul Consiliului Județean Gorj.

Astfel, Judecătoria Târgu Jiu a respins, marți, cererea Consiliului Local privind suspendarea provizorie a executării silite, decizia fiind fără cale de atac. „Respinge cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de petenta Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu, privind dosarul de executare nr. 1223/2019 al SPEJ LEX FORTIS – Executor judecătoresc Ilie Maria Magdalena, ca neîntemeiată. Fără cale de atac”, a decis instanța.

Consiliul Local Târgu Jiu are de achitat către Pandurii aproape 3 milioane de lei. De fapt, clubul are de recuperat de la acționari peste 3 milioane de euro, sumă ce reprezintă cotizațiile aferente anilor 2014-2017.

Pandurii se află în insolvență și se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii și angajații fiind neplătiți de luni bune.

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: