Fast-food din Târgu Jiu, amendat cu 10 mii de lei

Un fast-food din municipiul Târgu Jiu a fost amendat de Direcția Sanitar-Veterinară pentru că spațiile de depozitare nu erau întreținute corespunzător. ”Am aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei la un fast-food pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor de preparare și a echipamentelor, ustensilelor și suprafețelor de lucru. De asemenea, depozitarea materiilor prime era nesectorizată și lipseau facilitățile pentru spălarea și uscarea igienică a mâinilor personalului”, transmite DSV Gorj.

Tot 10 mii de lei a fost amenda încasată de un bar din Târgu Jiu. Aici nu se respecta activitatea de preparare și servire a băuturilor către consumatori, aceasta făcându-se într-un spațiu neînregistrat sanitar-veterinar.

De asemenea, cu 5.000 de lei a fost sancționată și o cofetărie, întrucât operatorul nu a notificat  încetarea activității de producție la punctul de lucru înregistrat la DSV Gorj.

Controalele s-au desfășurat în localitățile: Alimpești, Aninoasa, Baia de Fier, Bălești, Bâlteni, Bengești-Ciocadia, Berlești, Bolboși, Bumbești-Jiu, Bumbești-Pițic, Bustuchin, Câlnic, Cătunele, Crasna, Dănești, Hurezani, Ionești, Jupânești, Lelești, Licurici, Logrești, Motru, Mușetești, Novaci, Peștișani, Plopșoru, Polovragi, Roșia de Amaradia, Rânca, Rovinari, Runcu, Samarinești, Schela, Slivilești, Stănești, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Telești, Turburea, Turceni, Turcinești și  Văgiulești.  

Vizualizări: 15,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: