Fata cu tatuaje a fugit din nou de acasă

În data de 23.09.2011, orele 22:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către P.A., din localitate, despre faptul că nepoata sa ANGHEL ERSILIA-MINODORA, în vârstă de 12 ani, pe care o are sub curatelă, a plecat din nou de la locuinţă şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că minora a plecat în mod voluntar, în aceeaşi zi, în jurul orelor 13:00, după terminarea cursurilor. Anterior, minora a mai plecat de la domiciliu, ultima dată fiind depoistată de poliţişti, în data de 19.09.2011, pe raza municipiului Tg. Jiu.

Semnalmente: 1,50 m înălţime, 45 kg, atletică, păr şaten lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui, faţă ovală, are tatuată litera E  pe partea dreaptă a abdomenului, iar  pe glezna piciorului drept, o floare.

Minora era îmbrăcată era îmbrăcată în cămaşă alba şi o vestă de culoare neagră din material textil, blugi de culoare albastru închis, iar în picioare purta sandale negre, din plastic cu găurele. Avea asupra si un rucsac de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot da relaţii în vederea depistării minorei, sunt rugate  să  anunţe Dispeceratul I.P.J. Gorj, la numărul de telefon 0253.207.605, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să sune gratuit la numerele de telefon 112 ori 116.000.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: