Primarul din Logreşti a plecat să-şi ia Audi şi a venit cu Passat

Ion Băluţă, primarul comunei Logreşti, este un împătimit al maşinilor mici fiind şi printre primii locuitori ai comunei care avea carnet de şofer şi maşină, pe vremea comuniştilor. Primarul mărturiseşte că a schimbat până la ora actuală cinci maşini, în prezent conducând un Passat însă nu poate uita prima dragoste, un autoturism Dacia, nou-nouţ, achiziţionat de tatăl său la plecarea lui în armată. Tată a doi băieţi, primarul din Logreşti este un familist convins, deşi mărturiseşte că s-a însurat mai mult obligat.

Aflat la primul mandat, primarul Băluţă mărturiseşte că nu va părăsi curând fotoliul de primar, chiar dacă aşa cum spun, a reuşit să facă pentru comună decât lucruri mărunte. „Spun asta pentru că am preluat primăria cu rafturile goale de proiecte. Voi candida cu siguranţă şi în 2012 pentru că îmi doresc să câştig şi aş fi îndreptăţit să câştig pentru că am făcut multe lucruri chiar şi mărunte”, a declarat primarul din Logreşti, Ion Băluţă.  

Afaceri cu animale

Primarul îşi dedică aproape tot timpul liber familiei, dar şi gospodăriei mândrindu-se cu una dintre cele mai frumoase gospodării din comună. „Acum câteva zile am vândut doi tauri şi am luat 55 de milioane. Sunt bani. Dacă munceşti ai. Din fericire am o gospodărie care produce şi asta e bine. Pe lângă gospodărie mai am şi o societate aici în comună de care se ocupă soţia mea. Am doi băieţi, unul este plecat în străinătate iar celălalt este elev în clasa a XII-a”, a  declarat primarul din Logreşti.

Cum nu are prea mult timp liber la dispoziţie, primarul Băluţă are o pasiune pentru maşini. A schimbat deja cinci autoturisme până acum dar gândul îi stă tot la un autovehicul marca Audi. „Am fost printre primii trei sau patru din comuna mea care avea înainte de comunişti o Dacia cumpărată din fabrică, nou nouţă. De atunci îndrăgesc foarte tare maşinile, nu plec nicăieri fără maşină. Acum am un Passat. La trei luni după ce am câştigat alegerile am plecat în Germania să-mi iau maşină. Voiam să iau un Audi, dar nu mi-au ajuns banii şi am luat Passat. Îmi doresc şi un Audi dar deocamdată sunt şanse puţine”, a declarat primarul din Logreşti.

Căsătorit, din obligaţie

Mai în glumă mai în serios, primarul din Logreşti mărturiseşte că s-a însurat la 26 de ani mai mult obligat decât de bună voie. Obligat pentru că la vremea respectivă, tinerii care depăşeau vârsta de 25 de ani şi nu se însurau plăteau la stat taxă de celibat. „Era o taxă destul de măricică vreau să vă spun aşa că mi-am luat inima în dinţi şi am făcut şi pasul acesta”, a declarat Ion Băluţă.

Foto: Ion Băluţă

Comentariu: Primarul Băluţă va candida pentru primărie şi în 2012

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: