Faţă în faţă cu persoana pe care a jefuit-o: Nu ştiu ce m-a împins!

Gest surprinzător făcut de un tânăr din Gorj. După ce a furat dintr-un portofel şi totul a fost filmat de o cameră de supraveghere, acesta s-a întors să restituie banii. I-a spus femeii de la care a furat că îi pare rău pentru ce a făcut. În acest fel, tânărul a scăpat de plângerea la Poliţie.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Tânărul gorjean a intrat într-un cabinet veterinar din Timişoara, a văzut un portofel şi a furat toţi banii din el, apoi a dispărut. Fapta sa a fost surprinsă de camera de supraveghere din cabinet, iar imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare, unde tânărul era rugat să restituie banii. De ruşine ori de teama unui dosar penal, acesta s-a şi prezentat a doua zi în faţa clientei pe care a jefuit-o. I-a dat toţi banii şi apoi şi-a cerut scuze. „Îmi pare rău pentru ce am făcut. Pe moment nu m-am gândit. Nu ştiu, vă spun sincer, ce m-a împins să fac asta. Nu fac astfel de chestii. Nu ştiu ce m-a împins”, a fost mesajul tânărului.

La rândul ei, femeia i-a îndemnat pe tineri să muncească, iar pe cei mari, să-i educe. „Mi-aş dori ca România să educe tinerii, să existe educaţie care să-l facă pe om nu prin control, ci prin bun simţ, prin omenia lui, să ştie că nu ai de ce să iei de la altcineva. Sunt bătrâni care nu au ce mânca şi lucrează. El e tânăr, cu putere de muncă”, a spus femeia pentru opiniatimisoarei.ro. (M.M.)

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: