Tânără în stare gravă din cauza unui șofer băut

Două mașini au intrat în coliziune în noaptea de sâmbătă spre duminică în Târgu Jiu, localitatea componentă Drăgoieni. Patru persoane au fost rănite, două fiind încarcerate. O tânără de 23 de ani este în stare gravă. Șoferul vinovat era băut.

Accidentul a avut loc în jurul ore 3.30. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj.
Toate victimele erau conștiente. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Acestea au fost preluate de ambulanțe si au fost transportate la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Tg-Jiu.

Potrivit poliției, accidentul de pe DN 67 Drăgoieni a avut loc pe fondul consumului de alcool. Un bărbat de 32 de ani, din Scoarța, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani din Tg Jiu, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului care a produs accidentul și rănirea gravă a șoferiței si a altor 2 persoane, de 23 și 41 de ani, pasagere în autoturismul care circula regulamentar.
Șoferul avea 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 4,568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: